Мeгз поднесе нова доза изненада на почитателите си. Риалити звездата качи

...
Мeгз поднесе нова доза изненада на почитателите си. Риалити звездата качи
Коментари Харесай

Мeгз ще се конкурира с Мартин Карбовски

 Мeгз сервира нова доза изненада на феновете си. Риалити звездата качи своя фотография с маска и разгласи, че в сряда ще показа премиерата на собствен нов план наречен МАСКАТА, видяHotArena. 

Според осведомени предаването ще бъде в жанра на “Втори проект " на Карбовски. Мeгз от дълго време желае да пробие в по-сериозен род, само че към този момент рейтинговите ѝ достижения са главно в риалити жанра. Каканашева, обаче, е решена да се потвърждава и в сряда се е заканила да сътвори на Карбовски сериозен мотив за терзание. 

От години предаването на Карбовски е без конкуренция в жанра си и до момента не се беше появил публицист, който да има силата и известността да отнеме короната му. Каканашева обаче очевидно съществено си има вяра. Тя твърдо е отказала да прави фешън графа в Нова Телевизия с думите “Искам да върша нещо по-сериозно. Ще ви потвърдя, че ще се оправя ".

И изцяло в нейн жанр скача самоуверено в дълбокото като ще тества в Ютюб дали хората ще гледат това, което е подготвила. Мeгз знае силата си в интернет и от години употребява тази тактичност по отношение на стилния си бизнес и риалитито си. Дали, обаче, ще успее да се опълчи на колос като Карбовски и да грабне короната в още една телевизионна категория следва да забележим. 

От Нова Телевизия пък излезе публична информация, че и тази година са възобновили контракта на Мeгз за хитовото ѝ риалити INSTAQUEEN, което счупи всички върхове и че този сезон ще бъде най-мащабният до момента.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР